Atlas dzikich roślin jadalnych

Dostępność: dostępny w ok. 5 dni roboczych

Nr produktu: 17228/az-2269

W sklepie dodano: 13 marca 2017

udostępnij

Cena: 29,9524,70

Do koszyka
Atlas dzikich roślin jadalnych

 Autorka: Monika Fijołek

Dzikie rośliny w kuchni? Tak, bo to niezwykle tanie i smaczne rozwiązanie, a nade wszystko zdrowy sposób na codzienne posiłki. Babka, brzoza, ruta, skrzyp i szczaw to dostępne na wyciągnięcie ręki dziko rosnące rośliny zawierające niezwykłe bogactwo cennych składników pokarmowych. Prezentowany atlas zawiera wiele przydatnych informacji na temat występowania poszczególnych gatunków i sposobów ich wykorzystania w kuchni wraz z konkretnymi przepisami.

 
Rok wydania: 2017
Wydawnictwo: SBM
Liczba stron: 192
Format: 17,5x24,5 cm
ISBN: 978-83-8059-318-3
Oprawa: twarda
    
  

Inni kupili:
Przewodnik do oznaczania zbiorowisk roślinnych Polski Przewodnik do oznaczania zbiorowisk roślinnych Polski

Praktyczne narzędzie do identyfikacji zbiorowisk roślinnych Polski, a zarazem ...

Cena: 46,0049,90 zł Więcej Do koszyka
Porosty, mszaki i paprotniki Porosty, mszaki i paprotniki

Ogólna charakterystyka opisanych grup roślin, wraz z rysunkami poglądowymi - łącznie ponad 1000 gatunków

Cena: 56,0564,00 zł Więcej Do koszyka
Naturalne kuracje wzmacniające organizm Naturalne kuracje wzmacniające organizm

Kaszel, katar, ból gardła, osłabienie, stan podgorączkowy... jak z nimi walczyć

Cena: 15,90 Więcej Do koszyka
Ładowanie...