Atlas dzikich roślin jadalnych

Dostępność: dostępny w ok. 5 dni roboczych

Nr produktu: 17228/az-2269

W sklepie dodano: 13 marca 2017

udostępnij

Cena: 29,9524,70

Do koszyka
Atlas dzikich roślin jadalnych

 Autorka: Monika Fijołek

Dzikie rośliny w kuchni? Tak, bo to niezwykle tanie i smaczne rozwiązanie, a nade wszystko zdrowy sposób na codzienne posiłki. Babka, brzoza, ruta, skrzyp i szczaw to dostępne na wyciągnięcie ręki dziko rosnące rośliny zawierające niezwykłe bogactwo cennych składników pokarmowych. Prezentowany atlas zawiera wiele przydatnych informacji na temat występowania poszczególnych gatunków i sposobów ich wykorzystania w kuchni wraz z konkretnymi przepisami.

 
Rok wydania: 2017
Wydawnictwo: SBM
Liczba stron: 192
Format: 17,5x24,5 cm
ISBN: 978-83-8059-318-3
Oprawa: twarda
    
  

Inni kupili:
Polskie rośliny leśne Polskie rośliny leśne

Mchy, grzyby, porosty, rośliny zielne, krzewinki i paprotniki należą do ...

Cena: 12,1114,99 zł Więcej Do koszyka
Inteligencja kwiatów Inteligencja kwiatów

Pragnę zwrócić uwagę na kilka interesujących rzeczy, jakie dzieją się tuż obok nas

Cena: 35,5039,90 zł Więcej Do koszyka
Tajga Tajga

Tajga, to fotograficzno-reporterska opowieść o wyprawie prof. Strumiłło

Cena: 71,5079,00 zł Więcej Do koszyka
Ładowanie...