Czosnek dla zdrowia i smaku

Dostępność: dostępny

Nr produktu: az-1569

W sklepie dodano: 6 listopada 2013

udostępnij

Cena: 19,9018,60

Do koszyka
Czosnek dla zdrowia i smaku

Autorka: Elżbieta Frankowska

Czosnek, którego ojczyzną jest Wschód, do Europy przywędrował z Egiptu już w starożytności. Lecznicze właściwości czosnku wykorzystywane były przez stulecia, a jego zalety dla zdrowia nauka potwierdziła w XIX wieku. Nie jest on panaceum „na wszystko”, jednak ma ogromny wkład w walce z wirusami, bakteriami i grzybami atakującymi nasz organizm. Mimo charakterystycznego zapachu i ostrego smaku jest powszechnie stosowany zarówno w kuchni, jak i w celach leczniczych. Książka „Czosnek dla zdrowia i smaku” zawiera przepisy, które pozwalają wykorzystać tę cenną bylinę nie tylko jako naturalną pomoc w walce z niektórymi chorobami, ale przede wszystkim stanowią podstawę do budowania odporności naszego organizmu. Czosnek, stosowany systematycznie w spożywanych posiłkach, taką właśnie moc posiada!

Rok wydania: 2012
Wydawnictwo: Astrum
Liczba stron: 128
Format: 14,5x20,5 cm
ISBN: 978-83-7277-639-6
Oprawa: broszurowa

Inni kupili:
Rośliny chronione. 22 gatunki Rośliny chronione. 22 gatunki

Ta książka pozwoli Ci poznać 22 gatunki roślin, które należy chronić nie tylko ...

Cena: 12,2624,90 zł Więcej Do koszyka
Ostoje przyrody w Polsce Ostoje przyrody w Polsce

CORINE (koordynacja informacji o środowisku) to wiele projektów dotyczących standaryzacji i zbierania i ...

Cena: 7,90 Więcej Do koszyka
Inwentaryzacja i waloryzacja przyrodnicza Inwentaryzacja i waloryzacja przyrodnicza

Metody naziemne i geomatyczne

Cena: 35,00 Więcej Do koszyka
Ładowanie...