Jadłonomia

Dostępność: dostępny w ok. 5 dni roboczych

Nr produktu: az-1989

W sklepie dodano: 27 października 2015

udostępnij

Cena: 69,0063,90

Do koszyka
Jadłonomia Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan

 Autorka: Marta Dymek

Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii - najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni wegetariańskiej.

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? Do czego wykorzystać natkę marchewki? Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół? Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek – znanej z programu „Dzień dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.

W „Kuchni roślinnej” znajdziecie ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące czipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy oraz dla tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Rok wydania

2015

Wydawnictwo:

Dwie Siostry

Liczba stron:

288

Format:

22,5x29 cm

ISBN:

978-83-63696-18-4

Oprawa: 

twarda


 
 
Inni kupili:
Prawie wszystko o ziołach i ziołolecznictwie Prawie wszystko o ziołach i ziołolecznictwie

Praktyczny poradnik dla osób, które interesują się ziołami, zielarstwem, ...

Cena: 56,4060,90 zł Więcej Do koszyka
Parki Narodowe. Prawdziwa Polska Parki Narodowe. Prawdziwa Polska

23 punkty na mapie, niczym klejnoty przypadkowo rozrzucone przez hojną naturę

Cena: 85,4199,00 zł Więcej Do koszyka
Atlas zwierząt chronionych Atlas zwierząt chronionych

450 wybranych gatunków zwierząt chronionych: tryb życia, rozród, rozmieszczenie na terenie Polski

Cena: 137,75160,00 zł Więcej Do koszyka
Ładowanie...