Surowce zwierzęce. Ocena i wykorzystanie

Dostępność: dostępny w ok. 5 dni roboczych

Nr produktu: az-0783

W sklepie dodano: 6 grudnia 2010

udostępnij

Cena: 60,00

Do koszyka
Surowce zwierzęce. Ocena i wykorzystanie

Redaktor: Zygmunt Litwińczuk

Podręcznik akademicki przeznaczony w głównej mierze dla studentów kierunków zootechnicznego, towaroznawstwa, technologii żywności i żywienia człowieka. Książka zawiera 11 podstawowych rozdziałów, w których omówiono wszystkie surowce i produkty pozyskiwane od zwierząt gospodarskich, drobiu i pszczół. Uwzględniono w niej również nowe, wykorzystywane obecnie metody oceny jakości surowców i produktów zwierzęcych oraz akty prawne regulujące produkcję żywności pochodzenia zwierzęcego, a obowiązujące w Polsce po 1 maja 2004 r.

Rok wydania

2010

Wydawnictwo:

PWRiL

Liczba stron:

512

Format:

16,5x23,5 cm

ISBN:

978-83-09-01783-7

Oprawa:

broszurowa


Cena rynkowa 64,90 zł
Oszczędzasz 4,90 zł
Ładowanie...